Tarieven

De lessen kunnen tot en met eind april van ieder seizoen worden ingepland. Bekijk direct onze beschikbaarheid in ons online boekingssysteem en boek gemakkelijk je lessen!

Kennismakingsles

2950

Kom je voor het eerst skiën of snowboarden bij ons? Boek dan een kennismakingsles en ervaar hoe het is om te skiën op een indoor rollerbaan.

Alleen voor nieuwe klanten
Inclusief nodigde materiaal en leraar
Maximaal 4 personen per les op de baan

Waarom skiën bij Skicentrum Hoorn?

Bij Skicentrum Hoorn beleef je vóór (en na) je vakantie alvast het echte wintersportgevoel. Onze enthousiaste skileraren helpen je graag met het verbeteren van jouw skivaardigheid en zorgen ervoor dat je met een glimlach de piste verlaat. Of het nu gaat om meer zelfvertrouwen op de piste, verbetering van de techniek of het aanleren van een nieuwe hobby, onze uitdagende lessen bieden voor ieder wat wils en worden afgestemd op jouw behoeften.

Ons skicentrum beschikt over een gezellige bar waar je welkom bent voor een welverdiend drankje na je les. Ook voor toeschouwers biedt onze horecagelegenheid een fijne plek om te ontspannen met goed zicht op de skibanen. 

Wil jij het maximale uit je wintersport halen? Boek dan snel je lessen en ervaar het ultieme wintersportgevoel! 

Baanhuur met leraar

Ideaal: je eigen baan met privéleraar! Bijvoorbeeld als uniek verjaardagscadeau voor een vriend of vriendin. Je huurt de rollende piste één uur lang en voor maximaal 6 personen. Maak het af met een borrel aan onze gezellige bar. Heb je specifieke wensen? Vraag naar de mogelijkheden!

Bedrijfsuitje

Handen uit de mouwen! Bereid je voor op een sportief uitje en waan je in de échte wintersport en après-ski sfeer. Huur de baan en ervaar een uitdagende maar gezellige skiles onder begeleiding van een van onze enthousiaste leraren. Geef je wensen aan ons door. Dan verzorgen wij heel graag een bedrijfsuitje op maat!

kinderpartijtje

Vier je verjaardagsfeestje bij Skicentrum Hoorn! Geniet van een uur lang skiën en spelletjes met maximaal 8 kinderen, natuurlijk onder begeleiding van een enthousiaste leraar. Sluit het feest af met een ski-diploma en wat lekkers in onze bar. Vraag naar de mogelijkheden!

let op
We zijn verhuisd

Factorij 15
1689 AK Zwaag