Over ons

Bij Skicentrum Hoorn staan veiligheid, uitdaging, plezier en vertrouwen centraal. Met jarenlange ervaring en een grote passie voor skiën en snowboarden, biedt ons team jou de beste voorbereiding voor jouw wintersport! Lees verder en ontdek meer over onze missie, visie en ons team.

Voor de beste voorbereiding op jouw wintersport

Wij bieden leerzame lessen op ieder niveau, voor zowel beginnende als ervaren wintersporters. Onze enthousiaste leraren weten iedere bezoeker uit te dagen om de skitechniek te verbeteren en het skiplezier te verhogen. Of het nu gaat om meer zelfvertrouwen op de piste, verbetering van de techniek of het aanleren van een nieuwe hobby, onze uitdagende lessen bieden voor ieder wat wils en worden afgestemd op jouw behoeften. 

Naast skilessen en snowboardlessen, kun je bij ons ook terecht voor een lekkere kop koffie. Ons skicentrum beschikt over een gezellige bar waar je welkom bent voor een welverdiend drankje na je les. Ook voor toeschouwers biedt onze horecagelegenheid een fijne plek om te ontspannen met goed zicht op de skibanen. 

Kom bij ons langs en ontdek hoe wij jouw wintersportervaring naar een hoger niveau kunnen tillen!

Ontmoet ons team

Ons team staat voor je klaar met expertise en een glimlach. Onze enthousiaste leraren en barmedewerkers zorgen ervoor dat jij je lessen optimaal besteedt en je thuis voelt op zowel de piste als daarbuiten.

Veelgestelde vragen

Kijk eens op onze pagina met veelgestelde vragen en wie weet vind je daar al een antwoord op jouw vraag! 

Vrienden van Skicentrum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

let op
We zijn verhuisd

Factorij 15
1689 AK Zwaag