Skicentrum Hoorn is geopend in 2012. Wij zijn een leerschool voor zowel de ervaren als beginnende wintersporter. Ook kan je het hele seizoen bij ons terecht om te trainen. Op de indoorbaan kun je voor 95% de technieken aanleren waarmee je te maken krijgt in de echte sneeuw. Een uitkomst voor de ski- en snowboard fanaten uit Hoorn en omstreken. Door vooraf te trainen, kun je jouw vakantie in de sneeuw volop benutten.

Skiën

Wil je leren skiën onder topbegeleiding? Tijdens de skiles staat de leraar vlak voor je en krijg je persoonlijke aanwijzingen. Leer de techniek tot in de puntjes zodat je goed voorbereid op wintersport gaat.

Snowboarden

Altijd al willen snowboarden? In deze sportieve snowboardles leer je stap voor stap alle technieken om jezelf te verbeteren. Zowel voor beginners als gevorderde boarders is dit een echte uitdaging. Wij stemmen de les af op jouw niveau: uitdaging gegarandeerd!

En meer...

Vier sportief je verjaardag! Geef je partijtje bij ons of ga de wintersport uitdaging aan met collega’s. Ook voor een vrijgezellenfeest kun je bij ons terecht.

Na slechts tien lessen snowboarden kon ik ‘los’ de verse sneeuw in. Door de professionele begeleiding maakte het niet uit dat ik pas op late leeftijd begon. Echt een verslaving!

Ik heb technisch fantastisch leren skiën. Ideaal voor het hele gezin om goed voorbereid op wintersport te gaan.

De proefles werd ter plekke afgestemd op mijn niveau. Goed te begrijpen, duidelijke instructies en bovendien erg gezellig.

Toen papa mij vroeg of ik twaalf óf twintig lessen wilde doen, zei ik natuurlijk twintig!

Meet the team!

Vincent

Ski- en Snowboard Instructeur

Roo

Administratie & Planning

Luccio

Ski instructeur

Merel

Ski- en Snowboard instructeur

Bas

Ski- en Snowboard instructeur

Jorien

Ski instructeur

Tarieven

Mini’s (3 t/m 5 jaar)

Vanaf 3 jaar oud kun je al op les. Stap voor stap bouwen we de lessen op. De lessen worden ingedeeld op leeftijdscategorie. Om zoveel mogelijk progressie te maken hebben wij
standaard 1-op-1 lessen voor de jongste skiërs.
De prijzen zijn inclusief materiaal. Eigen ski’s meenemen is niet toegestaan. Wel kun je jouw eigen skischoenen en helm gebruiken.

Tip: Neem je eigen skimaatje mee en deel de kosten (Let op: ze staan dan wel samen en tegelijk op de baan).

Kennismakingsles € 49,00
Ski les 1x € 59,00
Ski cursus vanaf € 46,25 per les

Jeugd en volwassenen (vanaf 6 jaar)

De prijzen zijn inclusief materiaal. Eigen board of ski’s meenemen is niet toegestaan. Wel kun je jouw eigen ski- of snowboardschoenen en helm gebruiken.

Kennismakingsles € 24,50
Ski/snowboard les 1x € 29,50
Cursus vanaf € 23,15 per les
Cursus 1-op-1 vanaf € 46,25 per les

Onderhoud

Geef elke wintersport jouw materiaal een onderhoudsbeurt. Het liefst voor vertrek. Niks is zo belangrijk als een goed paar ski’s of een goed gewaxt board onder je voeten. Zo beperk je de kans op ongelukken. Je spullen gaan een stuk langer mee!

Je kan terecht voor reparaties, slijpen, waxen, afstellen, tuning en special bootfitting.

Prijzen kunnen afwijken door het gehele seizoen in verband met aanbiedingen en/of wijzigingen. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Een impressie

Contact

Adres

Scheldeweg 2
1628 PZ Hoorn

Vragen of reserveringen

T 0229-266400
E info@skicentrum-hoorn.nl

Openingstijden

maandag: Open vanaf 1 september!
dinsdag: Open vanaf 1 september!
woensdag: Open vanaf 1 september!
donderdag: Open vanaf 1 september!
vrijdag: Open vanaf 1 september!
zaterdag: Open vanaf 1 september!
zondag: Open vanaf 1 september!

Let op! Onze openingstijden kunnen afwijken. Dit hangt af van de lesroosters 

Het kan gebeuren dat wij ondanks de genoemde openingstijden toch gesloten of extra open zijn. Indien je speciaal langskomt, dan adviseren wij om ons eerst even te bellen.

OPEN DAG 1 september 2019

zondag 1 september
10:00 tot 16:00 uur!
GRATIS skiën & snowboarden

Kom langs, boek je lessen en ontvang een goed gevulde goodiebag met o.a. een gratis kennismakingssessie van Active Bodytec, 15% korting bij Van den Berg Surf b.v. op de gehele aankoop en nog veel meer!