Indoor snowboardles

Wil je leren snowboarden onder topbegeleiding? In de indoor snowboardles leer je de verschillende technieken aan. Zo ga je goed voorbereid de berg af. Als je voor het eerst op de rollerbaan staat, zal je merken dat het misschien zwaarder is dan je denkt. Één uur snowboardles op de rollerbaan is net zo intensief als een hele ochtend in de sneeuw. Tijdens de les wissel je daarom iedere 10 minuten af met de andere snowboarders. Je staat met maximaal twee personen tegelijkertijd op de baan. Vlak voor de baan staat de leraar. Die geeft je persoonlijk aanwijzingen en helpt je om jouw techniek te verbeteren.

Dit zijn de redenen om bij ons te snowboarden:

  • Je leert de techniek tot in de puntjes.
  • Het bereid je fysiek goed voor.
  • Je wordt van dichtbij gecoacht.
  • Je krijgt les in duo’s of semi-privé.
  • Je kunt eindeloos afdalen.
  • Met de balk als hulpmiddel, val je minder vaak dan in de echte sneeuw.

Tarieven

De prijzen zijn inclusief materiaalgebruik. Het is niet toegestaan om je eigen ski’s mee te nemen.
Wel is het toegestaan om gebruik te maken van je eigen schoenen + helm.

Niveau’s

Ben je beginner of gevorderd? Jong of volwassen? De les wordt altijd afgestemd op jouw niveau. Als je nog nooit op een snowboard hebt gestaan, kun je bij ons terecht. Maar ook als je lekker wilt trainen om de puntjes op de i te zetten. We kijken naar je vorderingen en oefenen nieuwe situaties door de baan in snelheid of steilheid aan te passen.

Professioneel team

Ons team bestaat uit ervaren snowboardleraren. Met veel aandacht en geduld wordt je gecoacht. Zo werken wij eraan om jouw techniek steeds beter te maken. Hoe beter je techniek, hoe makkelijker het gaat. En des te leuker het wordt! Met veel enthousiasme delen onze leraren graag hun professionele kennis.

Kennismaken

Spannend! Jouw eerste keer boarden? In de kennismakingsles wordt gekeken naar je niveau.  Ben je enthousiast en wil je graag meer leren? Dan stippelen we samen met jou uit hoe we dat gaan aanpakken en welke les het beste bij jou past.